«Η Conchita Wurst πεθαίνει»: Τι συμβαίνει με την νικήτρια της Eurovision;

Η Conchita Wurst κατέκτησε την μουσική κορυφή της Ευρώπης στην Eurovision του 2014, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις με την εμφάνισή της.

Παρά το ότι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναδείχθηκε σε υπέρμαχο των ίσων δικαιωμάτων, η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, η οποία είχε έρθει και στην Ελλάδα, φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες της στιγ…

Η Conchita Wurst κατέκτησε την μουσική κορυφή της Ευρώπης στην Eurovision του 2014, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις με την εμφάνισή της.

Παρά το ότι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναδείχθηκε σε υπέρμαχο των ίσων δικαιωμάτων, η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, η οποία είχε έρθει και στην Ελλάδα, φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες της στιγμές, όπως έκανε γνωστό ο άνθρωπος πίσω από την «γυναίκα με το μούσι», ο Tom Neuwirth.

«Νιώθω ότι θέλω να δημιουργήσω μια νέα περσόνα. Ίσως ούτε καν τον εαυτό μου. Με τη γυναίκα με το μούσι έχω καταφέρει τα πάντα μετά τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν τη χρειάζομαι πια», δήλωσε ο 28χρονος καλλιτέχνης στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ανακοινώνοντας τον «θάνατο» της Conchita.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μάλιστα, αν και μέχρι σήμερα συνήθιζε να μιλάει για τον εαυτό του χρησιμοποιώντας το θηλυκό γένος, ο ίδιος τονίζει πως είναι άνδρας. «Είμαι και πάντα θα είμαι ο Τom. Δεν θέλω να είμαι γυναίκα! Αγαπώ τους άνδρες ως άνδρας. Όταν είμαι ντυμένος Conchita, οι άνδρες δεν με ενδιαφέρουν. Ως νούμερο drag σόου είμαι απολύτως ασέξουαλ», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει πότε η Conchita θα γίνει παρελθόν

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Conchita στην Eurovision:

peoplegreece.com

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις